Autoservice Oonk te Winkel is uw vertrouwde garagebedrijf in Winterswijk.

Welk merk auto u ook heeft, voor apk-keuring, onderhoud, aircoservice, bandenwisseling, schadeherstel bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Service en transparantie vormen de kernwaarden van ons garagebedrijf en onze medewerkers.

Neem direct contact op via: 0543-760125
of klik hier voor ons contactformulier

Compleet onderhoud

Bij Autoservice Oonk te Winkel kunt u altijd terecht voor een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw auto. Onze goed geoutilleerde werkplaats is voorzien de meest moderne uitleesapparatuur en materieel. Hierdoor zijn wij u snel én nauwkeurig van dienst.

Gaat u op vakantie en heeft u een lange tocht voor de boeg? Kom dan bij ons langs voor een zomer- of wintercheck! Wij controleren uw auto en zorgen dat u verantwoord en veilig de weg op kunt.

Gratis apk
Een reguliere apk kost bij Autoservice Oonk te Winkel slechts 29,95 euro en is zelfs gratis bij een onderhoudsbeurt.

Wij zijn RDW gecertificeerd en werken als erkend Innovam leerbedrijf enkel met opgeleide medewerkers met dezelfde passie voor auto’s. Met ons groeiende team vakbekwame automonteurs zijn wij u snel én voor een scherpe prijs van dienst.

Wij zijn een universeel garagebedrijf. Hierdoor kunnen wij u altijd van dienst zijn en weet u dat u nooit te veel betaalt.
Naast een scherpe prijs profiteert u bij Autoservice Oonk te Winkel van:

– Gratis apk bij een onderhoudsbeurt

– Uitgebreide en snelle ondersteuning bij de financiering van uw occasion

– Gratis opslag van uw winter- en zomerbanden

– Haal- en brengservice

– Vervangend vervoer of leenfietsen bij onderhoud/apk

Bovendien kunt u bij aanschaf van de pechhulppas van Pechonderweg altijd op een snelle pechservice rekenen in binnen en buitenland, 24/7 voor maar € 49,95 p.j. Bekijk hier de folder en vraag onze medewerkers naar de voordelen.

Occasions en nieuw verkoop
Autoservice Oonk te Winkel biedt nieuwe en gebruikte auto’s. Bij ons is de garantie van de fabrikant altijd gewaarborgd. Kijk voor ons huidige aanbod op de pagina Occasions of kom bij ons langs. Ook bieden wij een grote variatie aan nieuwe auto’s aan. Wij nemen uw wensen graag met u door. Bel ons direct voor vragen en het maken van een afspraak via 0543 760125.

Autoservice Oonk te Winkel ligt in het centrum van Winterswijk en is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Meer informatie over de route en onze openingstijden vindt u op onze contactpagina.

Een reguliere apk kost bij Autoservice Oonk te Winkel slechts

29,95 euro

en is zelfs gratis bij een klein of grote onderhoudsbeurt.

Occasions

Voor occasions en nieuwe auto’s bent u bij ons aan het juiste adres

Autoservice Oonk- te Winkel

Kottenseweg 11
7101 JM Winterswijk
Nederland

Telefoon: +31 543 760125
E-mail: info@oonk-tewinkel.nl
Website: www.oonk-tewinkel.nl